Retourbeleid

Mocht om welke reden dan ook uw aankoop niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u deze eenvoudig retourneren.

Retourneren kan onder de volgende voorwaarden:

• Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 werkdagen, en alleen met de originele aankoopbon of factuur.

• Het artikel is onbeschadigd en in de originele verpakking. Pak het product alleen uit om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te kunnen stellen. U mag het product hanteren en inspecteren zoals u dat in een winkel zou mogen doen.Voor een snelle en correcte afhandeling, is het belangrijk dat u het artikel eerst retour meldt via ons e- mail adres.

Na ontvangst van het artikel door MonitAir BV zal binnen 7 werkdagen het aankoopbedrag inclusief verzendkosten van de heenzending worden teruggestort. De retourkosten zijn voor uw rekening.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat MonitAir BV niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom bij het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed.

Lees voor meer informatie onze algemene verkoopvoorwaarden.

Garantiebeleid

MonitAir werkt met meetapparaatjes van diverse gerenommeerde en medisch gecertificeerde partijen. Voor wat betreft de garantie op deze meetapparaatjes verwijst MonitAir naar de informatie van de fabrikant, welke u in de verpakking van de meetinstrumentjes aantreft.

Vorige pagina

Download hier de app

Met de MonitAir app herkent u een longaanval in een vroeg stadium en krijgt u persoonlijk behandeladvies, zonder tussenkomst van een zorgverlener. Download nu de app!

 

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en nieuws. Schrijf u in en ontvang elke maand een update per e-mail.

 

Al meer dan 1000 keer gedownload!

Samen met COPD patiënten en onderzoekers van het Radboudumc in Nijmegen hebben we lang gewerkt aan de MonitAir app. We zijn daarom erg blij dat we voor de Medische Inspirator Prijs 2017 de 2e prijs hebben binnen weten te slepen. Inmiddels is de app al meer dan 1000 keer gedownload. Hoe meer mensen gebruik maken van de MonitAir app, hoe beter de voorspellingen worden. Samen de strijd aan tegen COPD!

 • 1K+

  App downloads

 • 4.000

  Gebruikers

 • 4.8

  Beoordeling

 • 2381

  Reviews