Gebruiksvoorwaarden MonitAir

MonitAir is bedoeld om de ernst van longaanvallen van COPD-patiënten te reduceren door hen te waarschuwen voor het risico van een opkomende longaanval, en door hen te adviseren de juiste maatregelen te nemen, zoals het aanpassen van het toedieningsschema van al voorgeschreven medicijnen en/of door hen te verwijzen naar de behandelend arts voor consultatie.

De fabrikant neemt geen verantwoordelijkheid voor gebruik anders dan hierboven omschreven.

MonitAir mag alleen in gebruik genomen worden nadat de behandelend arts hiervan op de hoogte is gebracht en nadat gegevens met betrekking tot de behandeling samen met  de behandelend arts in MonitAir zijn ingebracht.

Neem bij zorgen over uw ziekte altijd contact op met uw behandelend arts en volg adviezen van uw behandeld arts altijd op, ook indien MonitAir u afwijkend informeert.

De fabrikant probeert MonitAir continu te verbeteren. Daarvoor vraagt de fabrikant dat u de gegevens die u ingeeft in MonitAir met de fabrikant deelt. Indien u toestemming geeft deze gegevens te delen, zullen de gegevens eerst volledig en onomkeerbaar worden geanonimiseerd voordat deze voor wetenschappelijk onderzoek en voor algehele verbetering van MonitAir gebruikt worden. Veel patiënten delen hun gegevens maar als u besluit deze gegevens niet te delen dan heeft dit absoluut geen gevolgen voor het functioneren van MonitAir. Als u uw gegevens hiervoor wilt delen, kies dan “Ja” in onderstaande optie.

Door MonitAir in gebruik te nemen verklaart u deze gebruiksvoorwaarden te begrijpen en daarmee in te stemmen. Wendt u zich bij vragen tot MonitAir.

Stemt u niet  in met deze gebruiksvoorwaarden, dan kunt u MonitAir niet gebruiken.

Vorige pagina

Download hier de app

Met de MonitAir app herkent u een longaanval in een vroeg stadium en krijgt u persoonlijk behandeladvies, zonder tussenkomst van een zorgverlener. Download nu de app!

 

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en nieuws. Schrijf u in en ontvang elke maand een update per e-mail.

 

Al meer dan 1000 keer gedownload!

Samen met COPD patiënten en onderzoekers van het Radboudumc in Nijmegen hebben we lang gewerkt aan de MonitAir app. We zijn daarom erg blij dat we voor de Medische Inspirator Prijs 2017 de 2e prijs hebben binnen weten te slepen. Inmiddels is de app al meer dan 1000 keer gedownload. Hoe meer mensen gebruik maken van de MonitAir app, hoe beter de voorspellingen worden. Samen de strijd aan tegen COPD!

 • 1K+

  App downloads

 • 4.000

  Gebruikers

 • 4.8

  Beoordeling

 • 2381

  Reviews