Downloadinstructies iOS® APP

 1. Om de MonitAir app te installeren, ga op uw telefoon of tablet naar de MonitAir website en webstore (http://www.monitair.com) en klik op het Apple logo. Klik nu op INSTALLEREN.
 2. U ziet het MonitAir app toestemmingsscherm. Klik op ACCEPTEREN. De MonitAir app wordt geïnstalleerd.
 3. Als de app is geïnstalleerd, opent u de MonitAir app door op de app te klikken. In het openingsscherm wordt u nu gevraagd de “Disclaimer” en de “Eindgebruiker Licentie Overeenkomst” te lezen en te accepteren. Vink het betreffende vakje aan als u akkoord bent.
 4. Er verschijnt nu een pop up bericht die u om een activeringscode vraagt. Vul hier de activeringscode in die u via een SMS bericht hebt ontvangen na betaling van de MonitAir kit.
 5. Klik op in de rechterhoek van de app en selecteer “Voorkeuren”. Vul het telefoonnummer van uw primaire zorgverlener in (verpleegkundige of arts) en van 2 familieleden die u op de hoogte wilt houden van de suggesties van de app.
 6. Er wordt een bericht verzonden naar uw primaire zorgverlener. Hij of zij zal de dosering van medicatie voorschrijven tijdens het monitoringsproces.
 7. U kunt de app nu gebruiken. U kunt veilig uw voortgang bewaken en uw resultaten, berichten, afspraken en medicijnen bekijken, zoals deze door u arts zijn verstrekt.

The Apple iPhone® and iPad® are registered trademarks of Apple Inc.

Vorige pagina

Download hier de app

Met de MonitAir app herkent u een longaanval in een vroeg stadium en krijgt u persoonlijk behandeladvies, zonder tussenkomst van een zorgverlener. Download nu de app!

 

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en nieuws. Schrijf u in en ontvang elke maand een update per e-mail.

 

Al meer dan 1000 keer gedownload!

Samen met COPD patiënten en onderzoekers van het Radboudumc in Nijmegen hebben we lang gewerkt aan de MonitAir app. We zijn daarom erg blij dat we voor de Medische Inspirator Prijs 2017 de 2e prijs hebben binnen weten te slepen. Inmiddels is de app al meer dan 1000 keer gedownload. Hoe meer mensen gebruik maken van de MonitAir app, hoe beter de voorspellingen worden. Samen de strijd aan tegen COPD!

 • 1K+

  App downloads

 • 4.000

  Gebruikers

 • 4.8

  Beoordeling

 • 2381

  Reviews