20 oktober 2021

Positieve assessment MonitAir door zorgverzekeraars!

In oktober 2021 is MonitAir benaderd door Zorgverzekeraars Nederland om deel te nemen aan een assessment. Het Kennis Centrum Digitale Zorg van Zorgverzekeraars Nederland heeft de uitdaging meegekregen van alle zorgverzekeraars in Nederland om de implementatie van digitale zorg te versnellen (zie www.zn.nl/digitalezorg). Via een zorgvuldig uitgedacht proces, bestaande uit verschillende fasen, wordt beoordeeld of een eHealth propositie relevant is en ondersteund dient te worden. De eerste fase bestaat uit een assessment van de eHealth propositie. In deze fase wordt het product getoetst op een fors aantal belangrijke criteria. Als medisch gevalideerde en medisch gecertificeerde eHealth propositie is MonitAir recent met vlag en wimpel geslaagd voor deze assessment!

Categorie
Recente berichten

Download hier de app

Met de MonitAir app herkent u een longaanval in een vroeg stadium en krijgt u persoonlijk behandeladvies, zonder tussenkomst van een zorgverlener. Download nu de app!

 

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en nieuws. Schrijf u in en ontvang elke maand een update per e-mail.

 

Al meer dan 1000 keer gedownload!

Samen met COPD patiënten en onderzoekers van het Radboudumc in Nijmegen hebben we lang gewerkt aan de MonitAir app. We zijn daarom erg blij dat we voor de Medische Inspirator Prijs 2017 de 2e prijs hebben binnen weten te slepen. Inmiddels is de app al meer dan 1000 keer gedownload. Hoe meer mensen gebruik maken van de MonitAir app, hoe beter de voorspellingen worden. Samen de strijd aan tegen COPD!

 • 1K+

  App downloads

 • 4.000

  Gebruikers

 • 4.8

  Beoordeling

 • 2381

  Reviews