24 december 2020

PGO Netwerk Noord officieel van start!

Op 23 oktober vond de officiële kick off van het PGO (Persoonlijke Gezondheidsomgeving) Netwerk Noord project plaats. PGO Netwerk Noord is een samenwerkingsverband van MKB’ers, ziekenhuizen, zorginstellingen en een zorgverzekeraar uit Friesland, Groningen en Drenthe. PGO-gebruikers kunnen apps, maar ook zorg- en gezondheidsprogramma’s koppelen aan hun persoonlijke zorgdata. MonitAir speelt in dit samenwerkingsverband dan ook een belangrijke rol.

Wij zijn trots dat we bij het PGO Netwerk Noord consortium zijn aangesloten; samen in dit netwerk bieden we kansen om nieuwe oplossingen en diensten te ontwikkelen. Meer informatie over het samenwerkingsverband vind je op pgonetwerknoord.nl.

Categorie
Recente berichten

Download hier de app

Met de MonitAir app herkent u een longaanval in een vroeg stadium en krijgt u persoonlijk behandeladvies, zonder tussenkomst van een zorgverlener. Download nu de app!

 

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en nieuws. Schrijf u in en ontvang elke maand een update per e-mail.

 

Al meer dan 1000 keer gedownload!

Samen met COPD patiënten en onderzoekers van het Radboudumc in Nijmegen hebben we lang gewerkt aan de MonitAir app. We zijn daarom erg blij dat we voor de Medische Inspirator Prijs 2017 de 2e prijs hebben binnen weten te slepen. Inmiddels is de app al meer dan 1000 keer gedownload. Hoe meer mensen gebruik maken van de MonitAir app, hoe beter de voorspellingen worden. Samen de strijd aan tegen COPD!

 • 1K+

  App downloads

 • 4.000

  Gebruikers

 • 4.8

  Beoordeling

 • 2381

  Reviews