15 januari 2020

Programma PGO Netwerk Noord toegekend

Het programma PGO Netwerk Noord wordt gevormd door een consortium van bijna veertig bedrijven en zorginstellingen in het Noorden, met in haar stuurgroep GERRIT, Philips (VitalHealth), zorgverzekeraar De Friesland, Medisch Centrum Leeuwarden (MCL) en de Noordelijke Ontwikkelings Maatschappij (NOM). MonitAir zal als één van de weinige gevalideerde en gecertificeerde eHealth toepassingen een onderdeel gaan vormen van het resultaat. MonitAir werkt samen met de andere bedrijven aan het project en daarmee aan de mogelijkheid dat straks iedereen in Noord-Nederland zijn eigen PGO en apps kan kiezen om zijn gezondheid te managen en daarin samen te werken met zijn zorgverleners. Het doel van het project is om binnen een termijn van 3 jaar 200.000 aansluitingen te realiseren, waaronder een groot aantal COPD patiënten.

Categorie
Recente berichten

Download hier de app

Met de MonitAir app herkent u een longaanval in een vroeg stadium en krijgt u persoonlijk behandeladvies, zonder tussenkomst van een zorgverlener. Download nu de app!

 

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en nieuws. Schrijf u in en ontvang elke maand een update per e-mail.

 

Al meer dan 1000 keer gedownload!

Samen met COPD patiënten en onderzoekers van het Radboudumc in Nijmegen hebben we lang gewerkt aan de MonitAir app. We zijn daarom erg blij dat we voor de Medische Inspirator Prijs 2017 de 2e prijs hebben binnen weten te slepen. Inmiddels is de app al meer dan 1000 keer gedownload. Hoe meer mensen gebruik maken van de MonitAir app, hoe beter de voorspellingen worden. Samen de strijd aan tegen COPD!

 • 1K+

  App downloads

 • 4.000

  Gebruikers

 • 4.8

  Beoordeling

 • 2381

  Reviews