15 januari 2020

PGO Noord project toegekend

Het PGO Noord project is toegekend! MonitAir vormt met 25 andere consortiumpartners een grootschalig project waarin een nieuwe PGO (Persoonlijke Gezondheidsomgeving) ontwikkeld en geïmplementeerd zal gaan worden rondom de technologie van Philips. MonitAir zal op deze PGO de toepassing voor COPD patiënten vertegenwoordigen. Het doel van het project is om binnen een termijn van 3 jaar 200.000 aanlsuitingen te realiseren, waaronder een groot aantal COPD patiënten.

Categorie
 • 9 maart 2020
  Grootschalig doelmatigheidsproject samen met 4 universiteiten
  MonitAir heeft samen met 4 universiteiten een grootschalig doelmatigheidsproject aangemeld bij ZonMw. 15 ziekenhuizen en de drie grootste zorgverzekeraars hebben een intentieverklaring getekend voor deelname aan dit project. Daarnaast wordt het project ondersteund door Long Alliantie Nederland en het Longfonds. Als de verwachte resultaten op grond van de medische literatuur met de inzet van MonitA
  Lees meer
  Johan Oosterheert Johan Oosterheert
 • 15 januari 2020
  PGO Noord project toegekend
  Het PGO Noord project is toegekend! MonitAir vormt met 25 andere consortiumpartners een grootschalig project waarin een nieuwe PGO (Persoonlijke Gezondheidsomgeving) ontwikkeld en geïmplementeerd zal gaan worden rondom de technologie van Philips. MonitAir zal op deze PGO de toepassing voor COPD patiënten vertegenwoordigen. Het doel van het project is om binnen een termijn van 3 jaar 200.000 aanl
  Lees meer
  Johan Oosterheert Johan Oosterheert
 • 20 november 2019
  Canisius Wilhelmina Ziekenhuis launching customer MonitAir
  MonitAir heeft een nieuwe en belangrijke mijlpaal bereikt: het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis is de launching customer geworden van MonitAir! Het komende jaar gaat het CWZ haar COPD patiënten, die na een opname vanwege een longaanval worden ontslagen uit het ziekenhuis, uitrusten met MonitAir om nieuwe longaanvallen en ziekenhuisopnames zoveel mogelijk te voorkomen. Vanaf nu is MonitAir toegankel
  Lees meer
  Johan Oosterheert Johan Oosterheert
 • 12 augustus 2019
  MonitAir medisch gecertificeerd
  MonitAir heeft de officiële bevestiging ontvangen dat MonitAir na de medische validatie nu medisch is gecertificeerd. We zijn trots voor alle partijen die hier aan hebben gewerkt!
  Lees meer
  Johan Oosterheert Johan Oosterheert
 • 21 juni 2019
  NeLL valideert e-health die echt werkt
  Er zijn ruim 350.000 apps en slimme technologie-toepassingen in omloop op het gebied van zorg en welzijn. Maar welke e-health toepassingen zijn nu bewezen effectief? Het National eHealth Living Lab (NeLL) faciliteert sinds 2018 ontwikkeling en validatie van en onderzoek náár e-health toepassingen in multidisciplinaire teams. Belangrijke onderzochte elementen zijn effectiviteit en bruikbaarheid.
  Lees meer
  Johan Oosterheert Johan Oosterheert
Recente berichten

Download hier de app

Met de MonitAir app herkent u een longaanval in een vroeg stadium en krijgt u persoonlijk behandeladvies, zonder tussenkomst van een zorgverlener. Download nu de app!

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en nieuws. Schrijf u in en ontvang elke maand een update per e-mail.

 

Al meer dan 1000 keer gedownload!

Samen met COPD patiënten en onderzoekers van het Radboudumc in Nijmegen hebben we lang gewerkt aan de MonitAir app. We zijn daarom erg blij dat we voor de Medische Inspirator Prijs 2017 de 2e prijs hebben binnen weten te slepen. Inmiddels is de app al meer dan 1000 keer gedownload. Hoe meer mensen gebruik maken van de MonitAir app, hoe beter de voorspellingen worden. Samen de strijd aan tegen COPD!

 • 1K+

  App downloads

 • 4.000

  Gebruikers

 • 4.8

  Beoordeling

 • 2381

  Reviews