20 november 2019

Canisius Wilhelmina Ziekenhuis launching customer MonitAir

MonitAir heeft een nieuwe en belangrijke mijlpaal bereikt: het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis is de launching customer geworden van MonitAir! Het komende jaar gaat het CWZ haar COPD patiënten, die na een opname vanwege een longaanval worden ontslagen uit het ziekenhuis, uitrusten met MonitAir om nieuwe longaanvallen en ziekenhuisopnames zoveel mogelijk te voorkomen. Vanaf nu is MonitAir toegankelijk voor zorginstellingen om MonitAir in te zetten met als doel de ziektelast bij COPD patiënten te verminderen!

Categorie
 • 13 februari 2023
  Video over Monitair van Chiesi Pharmaceuticals
  Al langere tijd onderhoudt MonitAir een zeer goede band met Chiesi Pharmaceuticals. We zijn er trots op dat Chiesi Pharmaceuticals, een van de belangrijkste spelers op het gebied van medicatie voor COPD patiënten in Europa, de volle potentie van MonitAir erkent om COPD patiënten te helpen hun ziekte te beheersen! Geheel uit eigen beweging heeft Chiesi Pharmaceuticals, in nauwe samenwerking met D
  Lees meer
  Johan Oosterheert Johan Oosterheert
 • 22 juni 2022
  MonitAir in Kamerbrief Ernst Kuipers
  Recentelijk heeft minister Ernst Kuipers in een kamerbrief MonitAir genoemd als voorbeeld van een waardevolle AI (Artificial intelligence) oplossing in de zorg. MonitAir is een slimme zelftest waarmee COPD-patiënten meer grip en regie krijgen op hun gezondheid. Daarmee wordt de zorg ontlast. MonitAir interpreteert data volkomen autonoom en geeft preventief advies aan patiënten zonder tussenkomst
  Lees meer
  Johan Oosterheert Johan Oosterheert
 • 18 januari 2022
  Positieve business case MonitAir!
  Het Ministerie van VWS is in 2020 een onderzoek gestart naar de potentiële impact van Artifical Intelligence (AI) in de zorg. Daartoe heeft KPMG in eerste instantie een selectie gemaakt van 3 relevante AI oplossingen uit een groep van 115 bestaande AI toepassingen in de zorg. MonitAir was één van deze drie geselecteerde AI toepassingen. Vervolgens heeft onderzoeksbureau Ecorys de opdracht gekre
  Lees meer
  Johan Oosterheert Johan Oosterheert
 • 18 december 2021
  De huidige situatie van de COPD patiënt in The Financial Times
  Deze maand verscheen het volgende artikel over de huidige situatie van de COPD patiënt in The Financial Times, overgenomen door Skipr: https://www.skipr.nl/partnernieuws/de-tijd-voor-copd-is-nu/ Het artikel maakt wat MonitAir betreft erg duidelijk hoezeer de huidige COVID pandemie afleidt van onderschatte ziekten zoals COPD en de gevolgen die dit met zich meebrengt voor COPD patiënten. Het maak
  Lees meer
  Johan Oosterheert Johan Oosterheert
 • 29 november 2021
  Publicaties MonitAir naar 150.000 zorgprofessionals in Europa.
  In november 2021 worden er verschillende artikelen over MonitAir geplaatst in digitale publicaties van Health Europa, te beginnen met het volgende Special Report: https://www.healtheuropa.eu/monitair-empowering-patients-monitor-symptoms-of-copd/111789/ Deze publicaties worden verspreid onder meer dan 160.000 zorg professionals in Europa plus een grote groep zorg professionals in de US, en zorgen
  Lees meer
  Johan Oosterheert Johan Oosterheert
Recente berichten

Download hier de app

Met de MonitAir app herkent u een longaanval in een vroeg stadium en krijgt u persoonlijk behandeladvies, zonder tussenkomst van een zorgverlener. Download nu de app!

 

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en nieuws. Schrijf u in en ontvang elke maand een update per e-mail.

 

Al meer dan 1000 keer gedownload!

Samen met COPD patiënten en onderzoekers van het Radboudumc in Nijmegen hebben we lang gewerkt aan de MonitAir app. We zijn daarom erg blij dat we voor de Medische Inspirator Prijs 2017 de 2e prijs hebben binnen weten te slepen. Inmiddels is de app al meer dan 1000 keer gedownload. Hoe meer mensen gebruik maken van de MonitAir app, hoe beter de voorspellingen worden. Samen de strijd aan tegen COPD!

 • 1K+

  App downloads

 • 4.000

  Gebruikers

 • 4.8

  Beoordeling

 • 2381

  Reviews